Gloria Buzău, foarte aproape de a fi preluată de afaceriști străini. Intermediar, Laurențiu Reghecampf

Zvonurile privind preluarea echipei de fotbal Gloria Buzău de către un investitor privat nu sunt departe de adevăr. Potrivit conducerii clubului SCM Gloria Buzău, stadiul negocierilor pentru preluarea secției de fotbal ar fi chiar unul destul de avansat.

În această tranzacție, care ar permite Gloriei Buzău să devină echipă de drept privat și să promoveze, nu ar fi implicată o singură persoană, așa cum se obișnuiește în fotbalul românesc, ci un grup de firme cu activități în mai multe ramuri economice.

Compania ar avea portofolii în agricultură, turism, comerț și chiar industrie, iar capitalul acesteia ar fi exclusiv străin. Reprezentanții acestui concern au cerut mai multe date în ceea ce privește secția de fotbal, fiind plăcut surprinși de faptul că gruparea nu are datorii.

De asemenea, un alt avantaj pe care-l prezintă Gloria este baza sportivă, una decentă chiar și pentru Liga 1. Surse din cadrul clubului buzoian spun că un rol important în aducerea investitorilor străini la negocieri pentru preluarea principalei echipe de fotbal a Buzăului l-a avut Laurențiu Reghecampf.

Fii Reporter