miercuri, 22 mai, 2024

Gloria Buzău a luat bătaie de la Farul Constanța, echipă antrenată de buzoianul Ilie Stan

Gloria Buzău a luat bătaie de la Farul Constanța, echipă antrenată de buzoianul Ilie Stan

Facebook
Twitter
Email

Duelul cumnaților din Liga a doua a fost tranșat de Ilie Stan. Gloria Buzău a pierdut cu scorul de 0-2 partida disputată, sâmbătă, pe terenul formației Farul Constanța. Farul Constanța s-a calificat în play-off pe poziția a patra, iar Gloria Buzău va evolua în play-out, de pe poziția a doua.

Gloria Buzău a suferit un eșec în ultima etapă a sezonului regulat. Buzoienii au pierdut cu scorul de 0-2 în fața grupării Farul Constanța. Gazdele au tranșat soarta partidei din ultima etapă a sezonului regulat încă din prima repriză. Sorin Chițu, în minutul 18, și Florin Neagu în minutul 30, au înscris golurile care au consfințit rezultatul final.

Elevii lui Ion Viorel le-au dat însă emoții „marinarilor“ pe finalul meciului când au fost aproape de a înscrie în câteva situații. Cea mai mare ratare i-a aparținut lui Bobe, care a trimis balonul în bară.

Farul se va bate în play-off pentru promovarea în Liga I de pe locul 4, în timp ce Gloria va continua campionatul în play-out, turneu în care va intra de pe poziţia a doua. Nu există nicio pauză între sezonul regulat şi play-off, respectiv play-out. Gloria va începe play-out-ul sâmbătă, 9 aprilie, în Crâng, împotriva Bucovinei Pojorâta. În prima etapă din play-off, FC Farul va juca în deplasare, pe 9 aprilie, pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură