luni, 26 februarie, 2024

George Scutaru şi Cezar Preda, în vizită la câteva baze și la sediul NATO din Europa

George Scutaru şi Cezar Preda, în vizită la câteva baze și la sediul NATO din Europa

Facebook
Twitter
Email

În perioada 8 – 11 aprilie, deputaţii Cezar Preda şi George Scutaru au făcut parte dintr-o delegaţie oficială în cadrul unui program organizat de Ambasada SUA în România şi de Misiunea SUA la NATO. Preşedintele PDL Buzău, alături de liderul liberal, au vizitat baza aeriană NATO de la Geilenkirchen – Germania, Comandamentul Operaţional Întrunit de la Brunsum (Olanda), precum şi sediul NATO de la Bruxelles. Programul, la care au fost prezenţi demnitarii buzoieni, face parte dintr-un program de informare destinat factorilor de decizie din statele membre şi partenere NATO şi realizat în scopul cunoaşterii iniţiativelor Alianţei, precum şi a mecanismelor sale militare şi politice.

Potrivit precizărilor făcute pe blogul personal de liderul PNL Buzău, George Scutaru, ţine să le mulţumească preşedintelui PDL Buzău, Cezar Preda, membru în comisia de supraveghere a activităţii SRI, şi celorlalţi colegi pentru modul cum a colaborat delegaţia română în întâlnirile cu oficialii militari şi civili ai NATO.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.