GALERIE FOTO Iată cât de frumos arată Buzăul, după montarea instalațiilor de iluminat festiv

În sfârșit, Buzăul a fost împodobit cu ghirlande și instalații de iluminat festiv. Ca o compensație la întârzierea cu care au fost montate luminițele pe străzile și în piețele orașului este aspectul feeric oferit de acestea.

Viceprimarul Ionuț Apostu a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii realizate de el, într-una dintre serile trecute, în câteva zone din oraș, care par a fi decupate dintr-o carte de povești. Asta, ce-i drept, după ce au fost prelucrate în Photoshop.

Anul acesta, montarea instalațiilor de iluminat festiv s-a făcut cu întârziere. ”Am sperat că iluminatul festiv de sărbători se va prezenta altfel până la acest moment dar există anumite întârzieri. În primul rând licitaţia pentru serviciul de iluminat festiv a fost făcută foarte târziu şi s-a încheiat pe data de 29 noiembrie pentru că nu au existat banii necesari. Şi aşa, această licitaţie a fost făcută cu asumarea unor riscuri pentru că dacă aveam o contestaţie din partea vreunuia dintre participanţii la licitaţie cu siguranţă nu am mai fi avut nici un iluminat festiv. Sper ca până la urmă echipele să lucreze la montarea instalaţiilor şi ca până la Crăciun să avem la Buzău iluminatul pe care l-am dorit”, a declarat Constantin Toma, la deschiderea Târgului de Crăciun din centru.

Fii Reporter