sâmbătă, 13 iulie, 2024

FOTO Poliția din Marea Britanie caută ucigașul unei tinere din județul Buzău

FOTO Poliția din Marea Britanie caută ucigașul unei tinere din județul Buzău

Facebook
Twitter
Email

Poliția comitatului Essex, Marea Britanie, îl caută de trei zile pe criminalul unei buzoience de 24 de ani, care a fost înjunghiată marți noapte, pe o stradă din Illford. Mai mulți martori susțin că femeia a intrat într-un fast-food plină de sânge după care s-a prăbușit. A murit câteva ore mai târziu, la spital. Mai mulți martori au declarat pentru reporterii din presa locală ca au văzut pe cineva întins pe jos, în restaurant, proprietarul acestuia fiind cel care a anunțat poliția. „Proprietarul a chemat ambulanța și le-a spus ce s-a întâmplat. A declarat că femeia a venit clătinându-se până la fast-food și apoi a căzut . A încercat să oprească hemoragia și să o resusciteze”, a declarat Harbans Kahlom, de 55 de ani, un apropiat al proprietarului restaurantului. 

O femeie de 64 de ani, care locuieste vizavi de restaurantul fast-food a declarat că a văzut foarte multă poliție în jurul localului, care avea obloanele trase din cauza curioșilor: ”I-am văzut picioarele fetei care era întinsă pe jos. Nu am mai văzut niciodată atâta poliție, vreo zece mașini și câini de poliție. Aici este o zonă unde se perindă mulți vagabonzi și prostituate”. 

police

I s-a acordat primul ajutor de către paramedici înainte să fie transportată la Spitalul Regal din Londra. A murit în timpul intervenției chirurgicale, în jurul orei 2 noaptea. O primă examinare a cadavrului a scos la iveală că femeia a murit din cauza hemoragiei, produsă prin înjunghiere în zona pieptului.

În cursul zilei de vineri, poliția britanică a făcut publică identitatea victimei. Se numește Mariana Popa, în vârstă de 24 de ani, originară din localitatea buzoiană Caragele.

602231 434459443301635 703984782 n

Tânăra a stat o perioadă în Italia și pentru că aici nu avea o sursă de venit a ajuns în Marea Britanie în urmă cu două săptămâni, pentru a-și găsi un loc de muncă. Acasă, era așteptată de fetiță de șapte ani, dintr-o relație anterioară, și era însărcinată în trei luni cu actualul iubit.

„Din puținul ei, ne trimitea și nouă iar fetei din prima căsătorie îi trimitea pachet mereu, și îmbrăcăminte și haine, atunci când făcea rost de bani”, a spus Costel Popa, fratele victimei.

magazinul

Familia susține că, în seara crimei, fata mergea la un magazin românesc, aflat la zece metri de locul crimei, ca să se angajeze și că probabil criminalul a confundat-o cu vreo prostituată. Cu două ore înainte de tragedie, Mariana trecuse pe la magazin ca să ia câte ceva.

„Fiind în zona unde se întâmplă așa ceva, a zis că este posibil să o fi confundat-o, să se fi gândit că este prostituată și să fie unul care urăște prostituatele”, a declarat Costel Popa, fratele victimei.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.