FOTO Majoretele buzoiene, cele mai bune din țară! Au luat premiul întâi la campionatul național

Echipa de majorete a Asociației Sportive Mișcare, Sport, Sănătate a confirmat încă o dată că este nu doar cea mai bună echipă din Buzău din categoria lor de vârstă, precadete, dar și din țară. Campionatul Național de Majorete din 14 mai 2016 a fost bifat și câștigat de fetițele majorete, care s-au întors acasă cu trofeul de la Bistrița.

Cele 15 fetițe susținute peste tot de galeria lor demonstreazaă peste tot în țară că sunt cele mai bune și că indiferent de amploarea concursurilor echipa Girl’s Dance reușește să obțină punctaj maxim.

Așa s-a întâmplat și la Bistrița, la Campionatul Național de Majorete, unde numele orașului nostru a fost strigat, acompaniat cu surle și trâmbițe, ca fiind câștigător al premiului 1.
Concurența a fost strânsă; echipe din toată țara s-au înscris la concurs, fiecare dintre ele foarte bine pregătite pentru un concurs de o asemenea însemnătate pentru această nouă ramură sportivă.

Succesul lor la aceste competiții adaugă valoare capitalului de imagine al orașului nostru, al cărui nume răsună în toate sălile de sport unde se organizează astfel de competiții de majorete.

Toate aceste premii le fac mândre pe fetițe dar și pe profesorul coordinator, Daniela Drîmboceanu, dar în același timp le obligă la menținerea echipei în aceeași linie fruntașă.

“Suntem mândri că reușim prin acest sport să ne facem cunoscuți în toată țara și să demonstrăm că încă de la vârste fragede putem face performanță. Sportul în echipă practicat încă de la vârste mici este extraordinar de benefic pentru dezvoltarea armonioasă a celor mici, care reușesc să învețe să nu fie individualiști, să lucreze în echipă, să își cumuleze efortul fizic individual pentru reușita echipei ca un tot unitar. Noi, echipa Girl’s Dance ne pregătim în acest sport încă de la vârsta de 5 – 6 ani și am reușit prin muncă, talent și pasiune să evoluăm și să transformăm această ramură în una cu însemnătate în sportul buzoian”, a declarat Daniela Drîmboceanu, profesor coordonator al echipei Girl’s Dance.

Juriul format din opt membri a avut pe lângă cei doi arbiri români și alți șase internationali: trei arbitri din Slovenia și alți trei din Ungaria, semn că această competiție a fost una de nivel înalt.

Clasamentul celor cinci echipe participante la categoria Majorete Hobby / Show precădete a arătat astfel la final de concurs:

Locul I – Echipa Girl’s Dance – Asociatia Sportiva Miscare, Sport, Sanatate Buzau
Locul II – Echipa Madness UMF Cluj-Napoca
Locul III – Echipa Best Junior Cluj-Napoca
Locul IV – Echipa Together Dance Targu-Mures
Locul V – Echipa Magic Cluj-Napoca

Fii Reporter