sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Filmele româneşti ”Love Bus” și „Kyra Kyralina” rulează joi și vineri la amfiteatrul din Parcul Tineretului

Filmele româneşti ”Love Bus” și „Kyra Kyralina” rulează joi și vineri la amfiteatrul din Parcul Tineretului

Facebook
Twitter
Email

Joi şi vineri seară, buzoienii vor avea ocazia să vizioneze gratuit, în amfiteatrul din Parcul Tineretului, două producţii româneşti apreciate de cinefili. Este vorba despre pelicula „Love Bus”, în care joacă numai actori debutanți, și „Kyra Kyralina”, o adaptare a romanului scris de Panait Istrati. 

Astfel, joi seară de la ora 21.00 buzoienii au ocazia să vizioneze filmul „Love Bus”, producție formată practic din cinci episoade separate, având fiecare câte o poveste de dragoste care se petrece în câte un cartier al Bucureştiului. 
 
Filmul a fost turnat în regim independent, cu studenţi proaspăt absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică “I. L. Caragiale” şi reprezintă debutul lor, colectiv, pe marile ecrane. 
 
Regia filmului este semnată de Roxana Andrei, Mihai Mincan, Constantin Radu Vasile, Andrei Georgescu, Florin Babei, iar din distribuție fac parte Ada Gales, Catalin Jugravu și Andrei Ion.
 
Vineri, tot de la ora 21.00, buzoienii sunt invitați la filmul lui Dan Pizza, „Kyra Kyralina”.
„Kyra Kyralina” este o adaptare a romanului scris de Panait Istrati, care spune povestea unei frumoase şi misterioase femei care, alături de mama ei, ajunge să îşi vândă farmecele bărbaţilor. 
 
Ecranizarea, care are o aură orientală, aduce pe marile ecrane atmosfera magică întâlnită în 1001 nopţi. Filmul îi are în distribuție pe Iulia Dumitru, Stefan Iancu, Corneliu Ulici, Iulia Cirstea.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.