Eșec pentru Handbal Municipal Buzău în primul meci de baraj

Handbal Municipal Buzău a pierdut primul meci al turneului de baraj pentru promovarea în Liga Națională. Buzoiencele au fost învinse cu scorul de 25-35 de către Minaur Baia Mare. Jucătoarele și staff-ul au ajuns la meci cu o oră înainte de startul partidei. Vineri, urmează cel de-al doilea meci al grupei, împotriva formației Danubius Galați.

Șansele echipei buzoiene de handbal feminin de a promova în Liga Națională s-au redus substanțial după eșecul de ieri, în fața formației Minaur Baia Mare. Ajunse la Sala Sporturilor din Sfântul Gheorghe cu aproximativ o oră înainte de startul meciului, după un drum lung şi obositor, fetele lui Romeo Ilie n-au avut nici o şansă în faţa maramureșencelor.

În plus, tehnicianului Romeo Ilie i-au lipsit şi două jucătoare de bază, cea mai bună din lot, capitanul Anca Ionescu, şi portăriţa Denisa Matei. Finalul celor 60 de minute a consemnat o înfrângere drastică a buzoiencelor, scor 25-35!

Jucătoarele de la Handbal Municipal au revenit la Buzău în această noapte, astăzi au zi liberă şi se vor întoarce la Sf. Gheorghe vineri, pentru al doilea meci din grupă, cu Danubius Galaţi. În aceeași grupă, astăzi, se dispută meciul Danubius Galați –Minaur Baia Mare. În cazul unei victorii, echipa din Baia Mare va promova în primul eșalon.

Mircuri, într-un meci din Grupa A, Dinamo Bucureşti a învins-o pe CSU Reşiţa cu scorul de 32-23.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI