marți, 26 septembrie, 2023

VIDEO Elefanţi pe străzile Buzăului!

VIDEO Elefanţi pe străzile Buzăului!

Facebook
Twitter
Email

Doi elefanţi au fost plimbaţi la orele amiezii, pe străzile municipiului Buzău, pentru a face reclamă unui circ austriac, sosit recent în oraş. Uriaşele mamifere au parcurs bulevardul Unirii, spre admiraţia pietonilor şi a şoferilor, chiar şi a celor care aşteptau ceva mai mult în intersecţiile tranzitate de caravană.

Trecătorii au privit zâmbind cum animalele uriaşe îşi croiau drum printre maşinile aflate în mişcare. Mulţi şi-au scos repede telefoanele mobile pentru a fotografia sau înregistra evenimentul inedit.

Circul Gartner din Austria va organiza spectacole de mâine, până duminică, pe 28 aprilie, în parcarea Galleria Mall. Reprezentaţiile includ atât numere de acrobaţie, dar şi dresură de animale. Miercuri, joi şi vineri, va fi câte un spectacol pe zi, de la ora 18, iar sâmbătă şi duminică, sunt programate două spectacole pe zi, de la ora 15 şi de la 18.

Biletul de intrare la spectacol costă 30 de lei, pentru adulţi, şi 20 de lei, pentru copii.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.