miercuri, 22 mai, 2024

Dumitru Muși și-a reziliat contractul cu Gloria Buzău

Dumitru Muși și-a reziliat contractul cu Gloria Buzău

Facebook
Twitter
Email

Dumitru Muși și-a reziliat în această săptămână înțelegerea cu Gloria Buzău, pe cale amiabilă. Acesta fusese instalat la începutul sezonului pe banca tehnică a formației nou-promovate în Liga Florilor.

Dumitru Muși pleacă de la Gloria Buzău cu o zi înaintea partidei pe care echipa o susține la Cisnădie, în etapa a 16-a.

„Ne-am despărțit pe cale amiabilă, din cauza unor probleme personale pe care le am. Vreau să le mulțumesc pe această cale celor de la club, care susțin echipa și care crează condiții bune. Le urez succes în continuare!”, a spus Dumitru Muși.

În același timp, tehnicianul se declară mulțumit de felul în care Gloria Buzău a arătat în acest sezon. „Sunt foarte mulțumit cu ceea ce am realizat în acest sezon la Gloria Buzău, dar e adevărat că sunt un antrenor exigent și întotdeauna îmi doresc mai mult. Într-un timp scurt, am reușit să formez o echipă, iar o nou-promovată a ajuns să aibă un joc bun și rezultate bune”, a concluzionat Dumitru Muși.

La Cisnădie, Gloria Buzău va fi pregătită de Romeo Ilie și Radu Bogdan. Dumitru Muși lasă pe Gloria Buzău pe locul 9, cu cinci victorii în 13 etape.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură