duminică, 23 iunie, 2024

Doi tineri din Focșani, prinși la Buzău în timp ce spărgeau un bancomat

Doi tineri din Focșani, prinși la Buzău în timp ce spărgeau un bancomat

Facebook
Twitter
Email

Poliţiştii buzoieni au prins în flagrant şi au reţinut doi tineri din judeţul Vrancea, suspectaţi de comiterea mai multor furturi de bani din bancomate pe raza municipiului Buzău. Cei doi tineri sunt principalii suspecţi şi în alte patru furturi din bancomate comise în perioada iunie – august pe raza municipiului Buzău

Vineri seara, în timp ce acţionau în zona bulevardului Unirii, agenți ai Poliţiei municipiului Buzău au depistat doi tineri care intenţionau să sustragă bani dintr-un ATM, folosind un dispozitiv improvizat.
Poliţiştii i-au imobilizat imediat după ce au aplicat dispozitivul respectiv şi i-au condus la sediul Poliţiei municipiului Buzău, din verificările efectuate în bazele de date rezultând că suspecţii au 20, respectiv 22 de ani şi domiciliile în Focşani, judeţul Vrancea.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că cei doi tineri sunt principalii suspecţi şi în alte patru furturi din bancomate comise în perioada iunie – august pe raza municipiului Buzău, cu un prejudiciu total de 1.040 de lei.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore împotriva celor doi suspecţi şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii lor activităţi infracţionale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.