duminică, 21 aprilie, 2024

Doi generali de armată au plantat puieți de salcâm, la Beceni, umăr la umăr cu subordonații și mai mulți liceeni

Doi generali de armată au plantat puieți de salcâm, la Beceni, umăr la umăr cu subordonații și mai mulți liceeni

Facebook
Twitter
Email

Divizia 2 Infanterie „Getica” a organizat, sâmbătă, o campanie de împădurire, prin plantarea unui număr de 6.000 de puieţi de salcâm. Acțiunea ecologică s-a desfăşurat în zona localităţii Beceni, judeţul Buzău, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Forţelor Terestre.  Alături de militarii garnizoanei Buzău au muncit și câteva zeci de copii din liceele buzoiene. ”Acest ajutor al copiilor demonstrează încă o dată legătura vie dintre armată şi societate, dându-ne şi de această dată încrederea că atitudinea de respectare a naturii este prezentă în rândul românilor”, se arată într-un comunicat redactat de Biroul de presă al garnizoanei Buzău. 

impa 5

Au fost prezenți la activitate pentru a planta puieți, cot la cot cu subordonații și liceenii buzoieni, generalul de brigadă, dr. Nicolae Ciucă, comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica” și generalul de brigadă, dr. Lucian Foca, comandant UM 02000.impa 

La campanie au participat peste o sută de militari şi 40 de elevi, pe bază de voluntariat care, alături de reprezentanţi ai administraţiei publice locale, au îmbogăţit vegetaţia forestieră din apropierea comunei Beceni cu peste 6.000 de puieţi de salcâm.

Activităţile organizate de către Divizia 2 Infanterie „Getica”, cu prilejul Zilei Forţelor Terestre, continuă duminică cu o expoziție de tehnică, în parcarea Galleria Mall.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton