duminică, 19 mai, 2024

Defilări de modă, concursuri, demonstrații de dans și recitaluri de muzică, la cea de-a VI-a ediție a „Summer Fashion Days”

Defilări de modă, concursuri, demonstrații de dans și recitaluri de muzică, la cea de-a VI-a ediție a „Summer Fashion Days”

Facebook
Twitter
Email

În zilele de vineri și sâmbătă, la Galleria Mall din Buzău se va desfășura ediția a VI-a a „Summer Fashion Days”. Evenimentul cuprinde defilări de modă, concursuri de make-up şi hair-styling, dar și recitaluri de muzică ușoară. Evenimentul, care este organizat de instituția gazdă și Primăria Buzău, va debuta vineri, de la ora 19.00, cu două concursuri de tendinţe în make-up şi hair-styling, după care va avea loc festivitatea de premiere.

Sâmbătă, începând cu ora 18.00, vor avea loc demonstrații de dans executate de către tinerii de la clubul „Allegreto”, moment urmat de o demonstrație de aerobic susținută de instructorii de la Prozone. Urmează apoi o paradă de modă cu tendințe pentru vara 2013, după care vor avea loc recitalurile susținute de interpretele Mădălina Manolache şi Bianca Tudorache.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.