Debut de sezon cu victorii pentru echipele buzoiene din Liga a treia la fotbal

Metalul Buzău a trecut, sâmbătă seara, la limită, scor 1-0, de echipa călărășeană Înainte Modelu, iar vineri seară, Olimpia Râmnicu Sărat a învins la scor gruparea gălățeană Sportul Chiscani. Etapa viitoare, pentru ambele echipe se anunță deplasări dificile: Metalul va juca cu FCSB 2 iar Olimpia va evolua pe terenul grupării Unirea Slobozia.

Debut cu succes în noul campionat pentru campioana județului Buzău, Metalul! Sâmbătă seară, pe stadionul „Cornel Negoescu”, în fața a aproape 1.000 de spectactori, echipa buzoiană a întâlnit-o, în prima etapă a ediţiei 2017-2018 a Ligii a 3-a, pe Înainte Modelu.

Formația antrenată de tehnicianul Vali Stan a trecut la limită de echipa din Călărași, scor 1-0, unicul gol fiind reuşit de fundaşul Andrei Grăjdan, în minutul 19, cu o lovitură de cap.

Diferenţa putea fi însă mult mai mare, dar fotbaliştii Metalului au ratat foarte multe ocazii, de două ori mingea lovind bara, iar în alte rânduri atacanţii buzoieni au ratat în situaţii clare de gol.

Pentru Metalul Buzău urmează o deplasare grea, la FCSB 2, partidă care va avea loc sâmbătă, la Berceni, de la ora 17.00.

Vineri seară, a debutat în noul sezon al Ligii a III-a și Olimpia Rm. Sărat. Elevii lui Marius Tîrîlă au câștigat lejer, scor 4-0, în fața echipei gălățene Sportul Chiscani. Au puncta pe tabela de marcaj Alexandru Tudoran, în minutul 12, Ionuț Roman, în minutul 18, Bogdan Bălan, în minutul 31 și Cosmin Crețu, în minutul 56.

Etapa viitoare, jucătorii de la Olimpia Rm. Sărat se vor deplasa la Slobozia pentru a da piept cu formația din localitate, Unirea.

Fii Reporter


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau