marți, 30 mai, 2023

De ce este slotul Shining Crown celebru? Citește ACUM!

De ce este slotul Shining Crown celebru? Citește ACUM!

Facebook
Twitter
Email

Persoanele pasionate de jocuri de noroc au în mediul online numeroase opțiuni și oportunități pentru a se distra. Important este să se orienteze către titlurile potrivite, de la cazinourile licențiate de ONJN. De-a lungul anilor s-au remarcat mai multe video sloturi de top, care au rămas pe lista celor mai apreciate până în ziua de astăzi.

Printre ele se numără și păcăneaua Shining Crown online, despre care vom discuta în următoarele rânduri. Vezi care sunt elementele sale aparte, ce construcție are, dar și ce particularități o fac să fie atât de specială.

Ce trebuie să știi despre Shining Crown?

Shining Crown este un joc online creat de providerul Euro Games Technology (EGT), care în prezent este cunoscut ca Amusnet Interactive. Păcăneaua are un RTP de 96.37%, o volatilitate mică spre mare și are o temă clasică cu fructe, dar și cu alte simboluri mai tradiționale, cum sunt șeptarii, clopotele și stelele.

Acest titlu vine cu o construcție de 5 role și 10 linii de plată. Gamblerii pot plasa pariuri într-un interval larg de valori, începând cu un minim de 0.01 credite și ajungându-se până la un maxim de 1000 credite. Payout-ul cel mai mare este de 5000x credite, ceea ce este mai mult decât generos.

În ceea ce privește caracteristicile, Shining Crown oferă o serie de simboluri speciale care pot ajuta la obținerea de câștiguri mai mari. Simbolul Wild este reprezentat de coroana strălucitoare și poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția iconurilor cu rol de Scatter.

Simbolurile Scatter sunt reprezentate de steaua mov și de semnul dolarului. Ambele având valori de plată, dar și caracteristici mai aparte.

Un alt aspect interesant al jocului este funcția jocului de risc, denumit Gamble. După fiecare rundă câștigătoare, devine disponibilă pentru gambler opțiunea de a încerca să-și dubleze câștigurile prin ghicirea culorii corecte a unei cărți cu fața ascunsă.

Această funcție este opțională, ceea ce înseamnă că nu toată lumea trebuie să o încerce. Însă, dacă norocul este de partea ta, ai avea șansa de a lua un câștig dublu per rundă, ceea ce pare destul de atractiv. Calculează-ți bine opțiunile și ia decizia asumat!

Jocul mai are în componența sa o funcție aparte – Jackpot Cards, care este o caracteristică specială de la EGT. El este un sistem de jackpot progresiv, care are patru niveluri diferite de premiere, fiecare nivel având o valoare mai mare decât cel anterior: treflă, romb, inimă roșie și inimă neagră.

Pentru a obține unul dintre aceste jackpot-uri la Shining Crown, jucătorii trebuie să acceseze runda specială denumită Jackpot Cards. Aceasta poate fi declanșată la întâmplare, indiferent de câți bani au pariat jucătorii în timpul unei runde sau sesiuni.

După ce funcția a fost declanșată, gamblerii sunt transferați într-un ecran separat, unde se află un 9 cărți de joc, toate cu fața în jos. Ele trebuie să fie întoarse până când sunt afișate trei cărți cu același simbol, acesta determinând nivelul de jackpot acordat. Avantajul principal la Jackpot Cards este că indiferent ce alegi, ai de câștigat.

Shining Crown este unul dintre cele mai populare video sloturi online dezvoltate de EGT. Acesta a câștigat popularitate în rândul românilor datorită designului său atrăgător și a caracteristicilor sale interesante, distractive și cu potențial mare de câștig.

De asemenea, el este disponibil pe mai multe platforme de cazinouri online, ceea ce îl face ușor de accesat de către gambleri. Însă, nu uita să investești moderat de fiecare dată, pentru că nu există garanții la cazinouri!

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,