joi, 18 aprilie, 2024

Cum să porți rochia verde

Cum să porți rochia verde

Facebook
Twitter
Email

Deși multe persoane se feresc de verde, rochia cu această culoare este una dintre cele mai versatile piese vestimentare și poate fi purtată atât la birou, cât și la o întâlnire cu prietenii sau un cocktail. Iată câteva trucuri care să o pună în evidență:

  1. Dacă vrei să ai o ținută ieșită din anonimat, dar în același timp elegantă și sobră, combină rochia verde cu negru, fie că este vorba de cizme, eșarfă sau curea.
  2. Nuanțele de auriu și maro se asortează perfect cu tonurile de verde așa că nu ezita să folosești accesorii și alte elemente care să te ajute să-ți completezi outfit-ul. De asemenea, poți miza pe albastru electric, oranj, violet, galben, roz sau alb și vei vedea că ținuta va fi mult mai luminoasă și vibrantă. Nu te feri nici de animal print, pentru că va arăta senzațional alături de o rochie verde.
  3. În funcție de material, atunci când este foarte frig, poți adăuga o pereche de ciorapi negri opaci sau care permit să se vadă pielea piciorului, dar și colanți termici sau care imită pielea. Dacă vorbim despre rochii casual, pe deasupra poți să adaugi un pulover gros, chiar pe gât, sau o vestă din blană ecologică. În picioare poți opta pentru cizme cu toc, de lungime medie sau care să se poată extinde deasupra genunchilor, sau bocanci masculini.
  4. Atunci când mergi la un eveniment care are loc seara, poți lua în considerare o pereche de pantofi. Aceștia pot fi negri, bej sau roșii, dacă ești mai îndrăzneață. Trebuie să mai ții minte că atunci când rochia are un anumit print, încălțămintea trebuie păstrată uni și invers, dacă optezi pentru un model uni, alege pantofi cu print sau decorați cu pietre.
  5. Nu uita de geantă! Poți alege între cele cu textură embosată, cu mâner structurat, cu accente de blăniță, lanțuri groase, cu forme geometrice, dar și variante mini cu carcasa dură sau de dimensiuni XXL.
  6. Ești mai friguroasă? Îți poți achiziționa o rochie-pulover dintr-un material tricotat din cașmir sau lână tratată, care păstrează bine căldura și ține la distanță umiditatea. În funcție de forma corpului, înălțime și greutate, poți să optezi între mai multe dimensiuni și forme – de la mulate, la cele care păstrează linia corpului, scurte, midi sau chiar la cele lungi până la glezne. Totodata poti recurge la o pereche de incaltaminte UGG care sa iti completeze tinuta.
  7. Nu uita nici de coafură și machiaj care trebuie să fie impecabile și în ton cu ținuta. Îți poți prinde părul într-o coadă și leagă în jurul ei o fundă dintr-o eșarfă. La bucle lejere adaugă câteva agrafe decorate cu perle sau funde. Machiajul trebuie să pună accent pe buze care neapărat vor fi roșii sau în culoarea prunei, cu o atingere lucioasă, iar pleoapele colorate în tonuri de bej și maro, definite cu o dungă de eyeliner negru.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.