Cu cât se vinde pe internet un om de zăpadă produs la Smeeni

Imaginația celor care vor să scoată bani și din piatră seacă nu are limite. Dovada vine din localitatea buzoiană Smeeni, unde câțiva tineri au lansat, odată cu ninsorile din ultima perioadă, o afacere cu… oameni de zăpadă.

Oamenii de zăpadă produsi în localitatea buzoiană sunt ecologici și costă 150 de lei bucata, cu TVA inclus. Se vând pe OLX iar în prezentarea produsului sunt și câteva detalii despre dotări. Aflăm că produsul de sezon este prevăzut cu mătură din paie ecologice, făcută de nea’ Gică, pălărie din plastic Made in China, nasturi din plastic, nas ecologic din ciocan de porumb, din cultura furată în 2016, fular impermeabil aluminiu.

Potrivit site-ului smeeni.com, trei tineri se află în spatele anunțului de vânzare iar ideea ciudatei afaceri le-a venit după ce zilele trecute au făcut împreună un om de zăpada în centrul localități.

”Văzând că, de când omul de zăpada a fost scos la expoziție exact în buricul târgului și toți cei care treceau pe aici se opreau și se fotografiau cu opera de artă construită din zăpadă, unul dintre tineri a postat în aceste zile pe OLX ca vinde oameni de zăpadă. S-a hotărât să realizeze oameni de zăpada moderni și occidentali, pe care să-i livreze la domiciliul clienților interesați. Asigură și transportul lor gratuit, în limita a 20 de kilometri. Cei care doresc să achiziționeze oameni de zăpadă peste această limită vor trebui să scoată din buzunare în plus 2 lei pe kilometru”, scrie smeeni.com.

vand-oameni-de-zapada

Fii Reporter