Consiliul Județean Buzău îi va premia pe sportivii cu reușite notabile în 2016

Anul acesta, Consiliul Judeţean va răsplăti performanțele sportivilor buzoieni, însă nu într-o gală a sportului buzoian, cum a fost în alți ani. Astfel, în cadul unei festivități care va avea loc, joi, 14 sportivi şi 7 antrenori buzoieni vor primi recompense bănești şi diplome de excelenţă pentru rezultatele deosebite obţinute pe parcursul anului 2016.

După ce Primăria Buzau a lăsat fără bani de premiere Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, motiv pentru care obișnuita Gală a Sportului Buzoian nu va mai avea loc în 2016, salvarea a venit tot din partea Consiliului Judeţean.

Joi, în cadrul ultimei ședinței a anului, a fost aprobată alocarea unei sume de 8.400 de lei pentru un număr de 14 sportivi şi 7 antrenori buzoieni cu rezultate remarcabile în acest an. Fiecare dintre aceştia urmează să primească câte 400 de lei.

Vor fi premiaţi sportivii care au obţinut rezultate la sporturi individuale, cum ar fi tenis de masă, gimnastică, box, atletism, modelism sau karate. De altfel, Consiliul Judeţean Buzău a constituit principala sursă de finanțare a sportului buzoian în 2016.

Premierea sportivilor organizată de Consiliul Județean va avea loc pe 22 decembrie, în curtea Muzeului Judeţean Buzău.

Fii Reporter