Competiţie de fotbal organizată în premieră la Buzău

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal a apropat, în şedinţa de luna trecută, regulamentul de organizare a Campionatului Judeţean de futsal, programat a se desfăşura în perioada 12 ianuarie – 3 martie. Înscrierile se fac până miercuri.

La noul turneu de fotbal în sală au drept de participare doar echipele afiliate, care au în componenţă jucători, seniori şi juniori, din Ligile a 3-a, a 4-a, a 5-a şi a 6-a de fotbal în 11 şi Liga a 2-a de futsal.

Se acceptă jucători cu vârsta minimă de 16 ani, împliniţi. Pentru participare nu se percepe nicio taxă, în schimb fiecare membru afiliat plăteşte o taxă de meci în valoare de 100 de lei, în care sunt incluse indemnizaţiile de arbitraj, observare, asistenţă medicală şi de organizare a jocului.

Meciurile vor avea loc la Sala Sporturilor, la Sala Liceului cu Program Sportiv şi în sala de sport a Liceului Tehnologic “Henri Coandă”.

Data limită de înscriere pentru echipele interesate este miercuri, 10 ianuarie, iar tragerea la sorţi va avea loc a doua zi, pe 11 ianuarie, de la ora 15.00, la sala de şedinţe a Asociației Județene de Fotbal.

Fii Reporter
Loading...
DISTRIBUIȚI