marți, 23 aprilie, 2024

Comisia Centrală a Arbitrilor, în sprijinul orfanilor de la Buzău

Comisia Centrală a Arbitrilor, în sprijinul orfanilor de la Buzău

Facebook
Twitter
Email

Comisia Centrală a Arbitrilor participă de ieri în cadrul unei campanii pentru strângerea de fonduri intitulată „Un pat pentru fiecare orfan”, program umanitar lansat de Fundația Sfântul Sava de la Buzău. Acţiunea are drept scop renovarea și dotarea Campusului pentru copii orfani de la Bisoca, unde, în fiecare vară, sunt îngrijiți în regim de tabără peste 1.500 de copii, orfani sau proveniți din familii sărace. Copiii vor fi  însoțiți în tabără de personal de supraveghere și de cadre didactice care vor avea grijă ca micuţii  să se bucure de multiple activităţi recreative dar şi de programe care să le stimuleaze capacitatea de dezvoltare .

 Campusul de la Bisoca a fost construit în urmă cu 18 ani și cuprinde două pavilioane cu etaj, o bisericuță în stil maramureșean și un foișor pentru activități educative, toate aceste facilități degradându-se odată cu trecerea anilor.

 Cu fondurile strânse în cadrul campaniei umanitare, campusul va fi renovat, se vor schimba paturile, tâmplăria, băile și multe altele, totul pentru ca cei mici să aibă parte de condiții de cazare mai bune în fiecare vară.  „Împreună cu Fundația Sfântul Sava, ne dorim să aducem o mică bucurie în sufletele copiilor care au o situație dificilă. Comisia Centrală a Arbitrilor se va implica direct în strângerea de fonduri și, mai mult, arbitri voluntari vor organiza în această vară activități sportive pentru copiii din tabără. Orice ajutor este binevenit în acest demers, care va face fericiți peste 1.500 de copii nevoiași”, a declarat Alexandru Deaconu, președintele CCA.

Donațiile se pot face prin SMS la 8849 (în oricare dintre rețelele Orange, Vodafone sau Cosmote) sau direct în conturile:
RO25 BRDE 100S V019 2161 1000 – B.R.D. Buzău (lei)
RO61 BRDE 100S V016 7548 1000 – B.R.D. Buzău (euro)

Campania de strângere de fonduri se va desfășura până pe data de 1 iunie 2013.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton