joi, 22 februarie, 2024

Cele mai periculoase reptile, într-o expoziție organizată la Muzeul Județean Buzău

Cele mai periculoase reptile, într-o expoziție organizată la Muzeul Județean Buzău

Facebook
Twitter
Email

Muzeul Județean Buzău, în colaborare cu o firmă din București, organizează expoziția temporară de reptile vii ”Top 10 ucigași cu sânge rece”. Vizitatorii au ocazia să vadă șerpi precum: taipanul australian, cobra egipteană, vipera uriașă africană, anaconda, șarpele cu clopoței, cobra scuipătoare, dar și tarantule.

Unele dintre cele mai interesante specii de reptile din lume vor fi găzduite timp de o lună, între 23 septembrie și 24 octombrie 2016, în holul de la etajul I al Muzeului Județean Buzău. Programul de vizitare este zilnic între orele 10.00-18.00, iar prețul unui bilet este de 8 lei/adult și 5 lei copil.

Evenimentul este organizat în colaborare cu SC Exotic Land SRL București. Reprezintă cea mai mare colecție de gen din țară și conține exemplare din peste 70 de specii, printre care și unii dintre cei mai veninoși șerpi din lume.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.