joi, 30 noiembrie, 2023

Câștigătorii turneului „European Youth Top 10” la tenis de masă sunt românii Cristian Pletea și Andreea Dragoman

Câștigătorii turneului „European Youth Top 10” la tenis de masă sunt românii Cristian Pletea și Andreea Dragoman

Facebook
Twitter
Email
Doi tenismeni români au câștigat medalia de aur la turneul „European Youth Top 10”, eveniment care a avut loc în weekend la Buzau. Turneul găzduit de Sala Sporturilor din Buzău a adunat elita tenisului de masă european, la nivel de cadeți și juniori. 

„Crema” tenisului de masă european și-a dat întâlnire în România, în acest weekend. În Sala sporturilor din Buzau a avut loc „European Youth Top 10”, eveniment care a reunit la start cei mai buni 40 de tenismeni din Europa, la nivel de cadeți și juniori. 
 
Competiția masculină a cadeților a fost câștigată, cu opt victorii și o înfrângere, de către tenismenul constănțean Cristian Pletea. El a reușit să câștige pentru a doua oară consecutiv această importantă întrecere. 
 
Competiția feminină de cadeți a fost câștigată tot de un sportiv din România. Este vorba de Andreea Dragoman, cea care a reușit sa câștige toate cele 9 meciuri din cadrul turneului de la Buzău. 
 
Președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, s-a arătat foarte mulțumit atât de organizarea evenimentului, cât și de rezultatele obținute de tenismenii români. 
 
Este pentru a doua oară când Sala Sporturilor din Buzău a găzduit „European Youth Top 10”, eveniment important în tenisul de masă european. 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.