miercuri, 22 mai, 2024

Campioana Steluța Duță luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice

Campioana Steluța Duță luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice

Facebook
Twitter
Email

Pugilista Steluța Duță se pregătește, în această perioadă, pentru Campionatele Mondiale de box feminin, eveniment care va avea loc în Kazakhstan, în perioada 19 – 27 mai. Buzoianca și-a propus un obiectiv îndrăzneț pentru Mondiale: clasarea pe podium, care va însemna calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

În cazul unui succes, Steluța va fi al doilea sportiv din Buzău care va merge la Rio, primul fiind tenismenul Ovidiu Ionescu.

Multipa campioană europeană la box Steluța Duță se află, în aceste zile, în fața unui moment foarte important al carierei sale. Buzoianca va participa la Campionatul Mondial de box feminin, eveniment care va avea loc în perioada 19 – 27 mai, în Kazakhstan. Buzoianca și-a propus obiective îndrăznețe la Mondiale: clasarea pe podium și calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

Steluța Duță recunoaște că nu îi va fi deloc ușor la Mondiale. Va concur la categoria 48 de kilograme, acolo unde vor intra în concurs alte câteva sportive foarte valoroase. Cu toate acestea, buzoianca speră să își poată îndeplini visul de a participa la competiția olimpică.

Tenismenul buzoian Ovidiu Ionescu s-a calificat deja la Jocurile Olimpice. Steluța Duță, fostă colegă de club cu Ovidiu, la CSM Buzău, ține să îl felicite pe tenismenul buzoian pentru performanța de a merge la Rio.

Puglista Steluța Duță, legitimată la CS Steaua București, are în palmares trei titluri de campioană europeană la box feminin, însă niciunul la mondiale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură