vineri, 29 martie, 2024

Buzoianul Toni Șeicărescu a fost dat afară de la IRIS. Vezi cine îi ia locul în trupă

Buzoianul Toni Șeicărescu a fost dat afară de la IRIS. Vezi cine îi ia locul în trupă

Facebook
Twitter
Email

Buzoianul Toni Şeicărescu a fost exclus din formaţia IRIS, la nici măcar un an de când a fost cooptat în legendara trupă. Potrivit liderului IRIS, Nelu Dumitrescu, locul lui Toni Şeicărescu va fi luat de Rafael, solist pe care Dumitrescu l-a văzut într-o emisiune tv. Liderul trupei Iris, Nelu Dumitrescu, a precizat, într-o emisiune la postul Rock FM, că despărţirea de Toni Şeicărescu a fost una de comun acord: ”Trebuie o anumită conduită, un anumit stil la Iris, şi dacă nu ne potrivim unii cu alţii, el nu e învăţat cu stilul ăsta, ne-am dat mâna amiabil, frumos. Nu puteam să continuăm aşa, trupa Iris a avut mereu un solist profesionist, nu facem muzică degeaba”.

El a mai spus că noul album Iris urmează să fie înregistrat şi este foarte incântat de alegerea noului solist, despre care spune că seamănă la voce cu Cristi Minculescu. Primul concert va fi pe 12 iulie, la mare, în Vama Veche.

Despre noul solist IRIS, Nelu Dumitrescu spune: ”L-am vazut pe net in urma cu ceva timp, mi-a placut de el, si acum, dupa ce ne-am despartit de Toni Seicarescu, m-am gandit la el, l-am sunat, si a fost foarte incantat. Rafael are o voce apropiata de a lui Cristi. Cred ca am facut un pas in fata cu un solist care va sta de acum inainte 10-15 ani. Nu se va mai face o schimbare viitoare. Sigur vă spun asta”.

Toni Şeicărescu fusese cooptat în trupa Iris în luna august 2012, la câteva zile după ce Cristi Minculescu a anunţat că părăseşte trupa. În ultima perioadă, Toni Şeicărescu era des văzut prin oraşul Buzău, semn că între solistul buzoian şi restul trupei se produsese o ruptură.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.