Buzoianul Dragoș Oprea va reprezenta România la Campionatele Europene pentru Juniori şi Cadeţi la tenis de masă

În perioada 8-18 iulie 2016, vor avea loc, la Zagreb, în Croaţia, Campionatele Europene pentru Juniori şi Cadeţi la tenis de masă. România va fi reprezentată de nu mai puţin 16 sportivi şi patru antrenori, potrivit Federaţiei Române de Tenis de Masă. La competitie participa si un sportiv buzoian, Dragos Oprea.

În acest weekend, la Zagreb, vor avea loc Campionatele Europene pentru Juniori şi Cadeţi de tenis de masa, eveniment la care participa 16 sportivi romani. La junioare, nationala Romaniei va fi reprezentata de Andreea Clapa, Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Mihaela Plăeaşu, în coordonarea antrenorului Petre Arnăutu.

La juniori, au fost selectaţi pentru competitia din Croatia Cristian Pletea, Rareş Şipoş, Alexandru Manole şi buzoianul Dragoş Oprea, antrenor Mădălin Ionaşcu.

La cadete, Romania va fi reprezentata de Tania Plăian, Varga Krisztina, Elena Zaharia şi Luciana-Camelia Mitrofan, în coordonarea antronorului Marian Filipaş.

Nu în ultimul rând, la cadeţi, vor evolua sportivii Vlad Hurloi, Mihai Nemaciuc, Emanuel Cocinschi şi Cristian Bogdan, antrenaţi de Emilian Bulbuc.

Fii Reporter