Buzăul va fi străbătut de trenulețe de agrement. Se va întâmpla pe durata evenimentului „Noaptea Muzeelor 2017”

Proiect inedit al autorităților locale, pentru promovarea orașului. Primăria municipiului Buzău va fi, anul acesta, coorganizator împreună cu Muzeul Județean al evenimentului „Noaptea Muzeelor 2017”, menit să pună în valoare obiectivele de patrimoniu arhitectonic și cultural. În cadrul parteneriatului, pe 20 mai, la Buzău vor circula două trenulețe de agrement, pe anumite trasee, pentru promovarea obiectivelor locale de patrimoniu.

Potrivit proiectului de hotărâre, municipalitatea buzoiană va contribui la organizarea proiectului cu suma de 6.000 de lei. Printre activități se numără și circuitele de vizitare cu cele două trenulețe de agrement, fiecare având capacitatea de 64 de locuri. Ele vor circula pe data de 20 mai, conform unui grafic stabilit de organizatori.

În intervalul orar 10:00-13:00, trenulețele vor circula pe traseul Parcul Crâng – Parcul Tineretului – Parcul Marghiloman și retur; în intervalul orar 19:00-01:00: Colegiul Național „B.P. Hasdeu” – Primăria municipiului Buzău – Muzeul Județean Buzău și retur; în intervalul orar 13:00-19:00, cele două trenulețe vor staționa în apropierea Parcului Crâng.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI