Burleanu, Belodedici şi Vlădoiu, într-un meci de fotbal, programat la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”

Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău va găzdui cea de a XVI-a ediţie a „Cupei Prieteniei” la fotbal în sală, competiţie organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău şi rezervată „fluieraşilor” prin comisiile judeţene ale arbitrilor. Înaintea finalei mari, este programat un meci spectacol, la care va lua parte o selecţionată a FRF, din care nu vor lipsi Burleanu, Belodedici și Vlădoiu.

La competiţia care începe astăzși și se va încheia sâmbătă, 17 decembrie, vor lua parte cavalerii fluierului şi ai fanioanelor din 12 judeţe. Au răspuns invitaţiei făcută de Comisia Judeţeană de Arbitri Buzău, condusă de Marian Dorobanţu, arbitrii din Ilfov, Braşov, cu două echipe, Argeş, Galaţi, Brăila, Teleorman, Botoşani, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, şi Bucureşti.

Dintre formaţiile prezente, doar trei au participat în fiecare an la Cupa Prieteniei. În afară de CJA Vâlcea, şi-au mai dovedit fidelitatea faţă de acest turneu CJA Argeş şi CJA Teleorman, dar şi Buzăul cu 13 prezenţe.

Sâmbătă, înaintea finalei mari, este programat un meci spectacol, în care se vor întâlni, pe de o parte o selecţionată a FRF, din care nu vor lipsi Burleanu, Belodedici, Isăilă, Vlădoiu sau Bădescu, şi de cealaltă parte o selecţionată a managerilor echipelor participante. Mai multe informații, pe arenabuzoiana.ro.

Fii Reporter