miercuri, 22 mai, 2024

Buget generos alocat de Consiliul Județean pentru ”Buzău Fest” 2019

Buget generos alocat de Consiliul Județean pentru ”Buzău Fest” 2019

Facebook
Twitter
Email

Consiliul Județean va organiza cea de a III-a ediție a festivalului ”Buzău Fest”, care se va desfășura în acest an, în perioada 31 mai – 03 iunie 2019. În organizarea şi desfăşurarea festivalului ,,BuzăuFest” vor mai participa şi instituţiile de cultură Teatrul „George Ciprian” şi Centrul de Cultură şi Artă Buzău.

În acest an, în cadrul Festivalului vor fi organizate şi activităţi, spectacole pentru copii cu ocazia zilei de 1 Iunie, motiv pentru care Consiliul Județean va aloca suma de 350.000 de lei, cu 150.000 de lei mai mult față de anul trecut.

De menționat că cele două instituții – Centrul de Cultură şi Artă Buzău precum şi Teatrul „George Ciprian” – au alocate sumele necesare în bugetele proprii 2019 cu această destinație.

Consiliul Judeţean Buzău va pune la dispoziţia buzoienilor autobuze ce vor fi închiriate pentru a asigura accesul celor care nu dispun de mașini personale să ajungă în staţiune. Acestea vor efectua curse regulate gratuite între municipiul Buzău şi staţiunea Sărata Monteoru, astfel încât toţi buzoienii să ajungă la festival.

La ediția trecută au fost prezente peste 8.000 de persoane, iar în prima zi a celei de-a doua ediţii a festivalului ,,BuzăuFest” au participat aproape 10.000 de oameni. “Buzău Fest” este un eveniment dedicat promovării culturii şi turismului local.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură