Bogdan Dinu va avea propria sală de box, unde va începe să antreneze și copii

Zilele trecute, în cadrul ședinței Consiliului Local, a fost aprobat un proiect care prevede închirierea, pentru o perioadă de 10 ani, a unui spațiu din incinta stadionului Gloria. Aici, începând din ianuarie, buzoianul se va antrena pentru partidele ce vor urma pe viitor dar îi va antrena și pe alții. Dinu intenționează să devină antrenor de copii.

După doi ani și jumătate petrecuți în Canada, buzoianul Bogdan Dinu a revenit în țară cu planuri mari. Pentru a-și duce la îndeplinire obiectivele, el este ajutat și de autorități. În ședința de Consiliu Local Buzău, s-a aprobat oferirea spre închiriere a unei săli din incinta stadionului Gloria. Aici, începând de luna viitoare, pugilistul va amenaja o sală de antrenament cu toate dotările necesare. Pe viitor, în noua sală, Dinu intenționează să pregătească viitori pugiliști.

Potrivit proiectului aprobat în Consiliul Local, spațiul oferit spre închiriere de Primăria Buzău sportivului Bogdan Dinu are o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați. Chiria lunară va fi de 729 de lei. Pugilistul intenționează să utileze acest spațiu cu tot ceea ce este nevoie pentru ca viitorii săi elevi să se antreneze în cele mai bune condiții.

Bogdan Dinu, în vârstă de 30 de ani, este un pugilist de categorie grea care are în palmares nu mai puțin de 16 victorii, dintre care 12 prin KO. Este legitimat la clubul Interbox, din Canada, club la care au mai evoluat, printre alții, campionii mondiali Leonard Doroftei și Lucian Bute.

Fii Reporter