miercuri, 22 mai, 2024

Bebeluşul găsit în bena unei Dacii Papuc a fost născut la termen, după care a fost ucis

Bebeluşul găsit în bena unei Dacii Papuc a fost născut la termen, după care a fost ucis

Facebook
Twitter
Email

În urma efectuării necropsiei cadavrului bebeluşului găsit în dimineaţa zilei de 21 iulie în bena unui autoturism parcat pe o alee dintre blocuri, pe raza municipiului Buzău, s-a constatat că acesta a fost născut la termen, iar moartea lui a fost violentă. Acestea sunt concluziile definitive comunicate de către medicii legişti după efectuarea examenelor complementare (histopatologic şi toxicologic), pentru care s-au recoltat probe biologice.

Poliţiştii continuă cercetările, împreună cu procurorul criminalist. Anchetatorii sunt acum pe urmele mamei. Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, în cursul acestei săptămâni, au fost efectuate investigaţii, audieri, verificări la unităţi spitaliceşti, cabinete medicale şi unităţi farmaceutice. La aceste operaţiuni au participat poliţişti de la mai multe structuri operative ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.


Pe aceeași temă: Bebeluşul găsit în bena unei Dacii Papuc a fost născut la termen, după care a fost ucis

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.