Baschetbaliștii buzoieni, victorioși după confruntarea cu Sibiul

Echipa de baschet CSS Miandra Buzău a învins cu scorul de 89-73 (21-27;27-22;26-12;13-12) pe C.S.S.Sibiu,meci care a contat pentru faza semifinală a Campionatului Național(Under 18). Partida s-a disputat săptămâna trecută în sala clubului buzoian.

Antrenorul Ciprian Borcila a avut la dispoziție următorii jucători:Barbu (23 puncte), Ungureanu (20), Popa (15), Calugaru (13), Ene (9), Jifcu (5), Zecheru (2), Aldea (2), Stanciu, Tudor, Leu, Zaharioiu, Negoita.

”Chiar dacă după rezultat pare un meci care a fost la discreția noastră,lucrurile nu au stat întocmai. În prima parte a partidei,sibienii au cam condus jocul, fiind peste noi cu 6-9 puncte însă pauza mare a venit foarte bine pentru noi. Astfel, în a doua jumătate noi am reușit să punem stăpânire pe meci și am făcut o apărare mult mai bună iar jocul colectiv pe cele două faze a funcționat extraordinar. Jucătorii noștri și-au găsit-spații de pătrundere și primire a mingii,foarte bine gândite iar asta înseamnă că știm să jucăm tactic. Vreau sa-i felicit pe băieți pentru evoluție si rezultat”, a declarat antrenorul echipei, CSS Miandra Buzău, Ciprian Borcilă.

În etapa viitoare buzoienii se vor deplasa la Câmpulung Muscel,unde vor juca împotriva celor de la C.S.Sport Total.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI