Avioanele supersonice F16 și MIG 21 Lancer, vedetele mitingului aerian de la Boboc

Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene ”Aurel Vlaicu” organizează, sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 09.00, pe aerodromul Boboc, un miting aerian în cadrul Zilei Porţilor Deschise. Va fi asigurat transport gratuit de la Catedrala Sf. Sava. Cap de afiș al evenimentului de sâmbătă este avionul F16, intrat recent în dotarea Forțelor Aeriene Române.

Programul activităţilor include evoluţii solo şi în formaţie cu aeronave militare şi civile, exerciţii tactice cu aeronave şi militari din cadrul forţelor speciale, precum şi o expoziţie statică cu aeronave aparţinând Forţelor Aeriene Române şi Aeroclubului României, alături de autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău. Accesul publicului este liber începând cu orele 09.00.

Cap de afiș al evenimentului de sâmbătă este avionul F16, intrat recent în dotarea Forțelor Aeriene Române, urmat de MIG 21 Lancer, IAR 99, avioanele de transport Hercules și Spartan, avioanele cu elice IAK 52 și Extra 300, precum și elicopterele Puma și Alouette.

afis BOBAS2017 site

 

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI