Astăzi se deschide Târgul Produselor Tradiționale de Crăciun, din curtea Muzeului Județean

Buzoienii sunt invitați, vineri, la ora 16.30, la Muzeul Județean, pentru a fi prezenți la deschiderea Târgului de produse tradiționale de Crăciun, organizat de Consiliul Județean Buzău.

La standurile decorate festiv pot fi găsite produse specifice acestei perioade oferite de producători locali și nu numai. Este vorba despre comercianți de conserve tradiționale, produse lactate, dulciuri, dulcețuri, produse de panificație și patiserie, producători de miere, produse din carne.

De asemenea, cei prezenți la târgul organizat în curtea Muzeului Județean vor avea ocazia să savureze vin fiert, ceai, preparate din carne pe grătar, plăcinte cu dovleac sau colaci ungurești.

Cei interesați vor putea cumpăra de la standuri brazi și ornamente de Crăciun. Tot­odată, meșterii populari din județ vor avea posibilitatea să își prezinte propriile creații.

Odată cu deschiderea oficială de astăzi, elevii de la Liceul de Arta „Margareta Sterian” și artiștii de la Centrul Județean de Cultură și Artă vor susține un spectacol de colinde.

Târgul Produselor Tradiționale de Crăciun va fi deschis până pe data de 22 decembrie, de luni până joi, între orele 12.00 și 22.00 și de vineri până duminică, între orele 10.00 și 22.00.

Fii Reporter