Astăzi, FC Buzău, la startul unui nou sezon al Ligii a II-a

FC Buzău se pregătește pentru debutul în noul sezon al ligii a 2-a de fotbal. Partida de debut a celor de la FC Buzău se va disputa în deplasare, la Mediaș, contra proaspăt-retrogradatei FC Hermannstadt. Meciul va avea loc astăzi, de la ora 13.30, și va fi televizat.

Temerile tehnicianului Buzăului Cristi Pustai sunt legate îndeosebi de programul dificil al formației din Crâng, cu meciuri extrem de dificile în deplasare. Fotbaliștii buzoieni vor disputa trei derby-uri, în primele trei etape.

La o săptămână distanță după meciul de debut, în Crâng vine Universitatea Cluj, apoi urmează o deplasare lungă, la Timișoara, pentru meciul cu ASU Poli.

Pentru FC Buzău, obiectivul sezonului ar fi clasarea pe un loc de play-off, iar punctele obținute pe teren propriu sunt absolute necesare, deși nu asigură teoretic o prezență în primele șase. Cristi Pustai consideră că primele 6-7 meciuri vor fi foarte importante, în contextul în care moralul la nivel de lot ar putea fluctua, în funcție de rezultatele obținute.

FC Buzău va disputa în deplasare partidele cu Hermannstadt, Poli Timișoara, Dunărea Călărași, Poli Iași, Csikszereda, Unirea Brăila, Ripensia, Șelimbăr, Steaua și Petrolul.

Fii Reporter