luni, 26 februarie, 2024

Andreea Georgiana Stanciu, dată dispărută din nou

Andreea Georgiana Stanciu, dată dispărută din nou

Facebook
Twitter
Email

Poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea depistării unei minore în vârstă de 16 ani, care nu s-a mai prezentat din învoire la un centru de ocrotire din Rm. Sărat.

Ieri, la Poliţia municipiului Rm. Sărat a fost primită o sesizare formulată de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău, în care se preciza că minora Stanciu Andreea Georgiana, în vârstă de 16 ani, domiciliată în comuna Beceni şi beneficiară a serviciilor D.G.A.S.P.C., nu a mai revenit într-o casă de tip familial din Rm. Sărat, după învoirea ce i se acordase în perioada vacanţei de vară. Poliţiştii au stabilit că, pe 12 august, minora a fost învoită pentru a-şi petrece vacanţa de vară la domiciliul mătuşii sale din comuna Valea Râmnicului.

Pe 10 septembrie, adolescenta i-a spus mătuşii sale că merge la Buzău, la mama sa, pentru a cumpăra rechizite, însă de la acea dată nu a mai revenit, neprezentându-se nici la casa de tip familial din Rm. Sărat, aşa cum ar fi trebuit.

Poliţiştii au mai stabilit că, pe 13 septembrie, adolescenta şi-a contactat telefonic mătuşa, dar a refuzat să dea detalii cu privire la locul în care se află, precizând doar că nu doreşte sa revină în centrul de ocrotire.

Stanciu Andreea Georgiana a mai părăsit casa de tip familial, fără învoire, în repetate rânduri.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a solicitat darea în urmărire la nivel naţional a minorei, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea depistării acesteia.

Persoanele care deţin date ce pot contribui la găsirea minorei sunt rugate să anunţe de îndată poliţia.

Semnalmente: aproximativ 1,70 m înălţime, faţă ovală, ten deschis, păr şaten vopsit roşcat şi tuns scurt, iar ca semn particular are o cicatrice pe tibia piciorului stâng, sub genunchi, provenită de la o plagă tăiată.

La momentul plecării de la domiciliul mătuşii sale,tânăra era îmbrăcată cu o geacă scurtă de culoare neagră cu dungi roşii pe mâneci şi în zona pieptului, blugi de culoare albastră şi era încălţată cu tenişi de culoare gri.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.