duminică, 19 mai, 2024

VIDEO Anchetă în impas. Polițiștii cer sprijinul populației în cazul bebelușului găsit mort în bena unei Dacii

VIDEO Anchetă în impas. Polițiștii cer sprijinul populației în cazul bebelușului găsit mort în bena unei Dacii

Facebook
Twitter
Email

Cazul bebeluşului găsit mort în bena unui Papuc, pe o stradă din Buzău, se dovedeşte a fi mai complicat decât se credea. După trei săptămâni de la eveniment, anchetatorii nu reuşesc încă să dea de mama criminală şi cer sprijinul populaţiei, pentru a obţine indicii. Investigaţiile de până acum au scos la iveală că fătul a fost omorât după naştere.

Printr-un comunicat de presă, anchetatorii solicită cetăţenilor să anunţe Poliţia în situaţia în care deţin informaţii utile legate de pruncucidere. 

În dimineaţa zilei de 21 iulie, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Buzău a fost sesizat cu privire la faptul că în bena unui autoturism parcat pe o alee dintre străzile Ciucurete şi Ciochinescu, a fost găsit cadavrul unui făt de sex bărbătesc. În jurul lui erau cârpe pătate de sânge. În urma efectuării necropsiei, medicii legişti au constatat că acesta a fost născut la termen, iar moartea a fost violentă.

Nici până astăzi, anchetatorii nu au dat de mama criminală, chiar dacă au efectuat investigaţii la unităţi spitaliceşti, cabinete medicale şi unităţi farmaceutice.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.