marți, 26 septembrie, 2023

Amendate pentru că practică cea mai veche meserie. Cinci prostituate au fost prinse în flagrant de poliţiştii buzoieni

Amendate pentru că practică cea mai veche meserie. Cinci prostituate au fost prinse în flagrant de poliţiştii buzoieni

Facebook
Twitter
Email

O acţiune a poliţiştilor buzoieni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale s-a soldat în acest weekend cu prinderea în flagrant a cinci prostituate, între care două adolescente. Ele se aflau la ieşirile din oraş şi îşi racolau clienţi din rândul şoferilor aflaţi în tranzit. Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Buzău au depistat la o razie din acest weekend o femeie de 45 de ani, două tinere de 21 şi 18 ani şi două adolescente în vârstă de 17 ani, care acostau participanţi la trafic în vederea întreţinerii de relaţii sexuale în schimbul unor sume de bani.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale împotriva celor cinci prostituate, în conformitate cu prevederile legii care sancţionează abaterile de la normele de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 5000 de lei.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.