miercuri, 21 februarie, 2024

”Altar” și ”Celelalte cuvinte”, printre cele zece formații care vor cânta anul acesta la ”Top T”

”Altar” și ”Celelalte cuvinte”, printre cele zece formații care vor cânta anul acesta la ”Top T”

Facebook
Twitter
Email
Organizatorii festivalului ”Top T” au stabilit invitații care vor urca pe scenă în zilele de 6 și 7 noiembrie, în cadrul celei de-a 29 ediții. Este vorba de zece formații care au încântat publicul iubitor de rock de-a lungul existenței acestui festival. 

Prima zi de Top T din acest an îi va aduce în fața iubitorilor de rock care se anunță a veni din întreaga țară pe „Ura de după ușă”, ”Taine”, ”Negură Bunget”, ”Luna Amară” și ”Altar”.
 
Sâmbătă, în cea de-a doua zi de festival, sunt așteptați să concerteze pe scena Cafenelei Artiștilor Rock’n Ghenă”, ”Travka”, „Dirty Shirt”, ”Kumm” și ”Celelalte cuvinte”.
 
Prețurile biletelor sunt de câte 30 de lei pe seară sau 50 de lei abonamentul valabil în ambele seri de festival iar ca noutate acestea vor putea fi cumpărate și online de pe ambilet.ro și eventim.ro în timp ce la Buzău biletele pot fi găsite la Librăria Faust.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.