Alimente în valoare de 90 de lei, pentru asistații cantinei de ajutor social

La Cantina de Ajutor Social a Primăriei Buzău, pregătirile sunt în toi în această perioadă. Tobă, leber, cârnați, caltaboș, pulpă de porc, cozonac, portocale: acestea sunt doar o parte dintre produsele incluse în meniul tradițional de care se vor bucura peste sute de sărmani din orașul Buzău în perioada Crăciunului. Valoarea unui pachet este de 90 de lei.

Buzoienii fără posibilități materiale, care au nevoie de ajutorul comunităţii pentru a supravieţui, vor simți și ei spiritul sărbătorilor de iarnă. O masă bogată, specifică acestei perioade, vor primi şi în acest an, de Crăciun, cei aproximativ 200 de beneficiari ai Cantinei de Ajutor Social a municipiului Buzău.

Un asistat are dreptul la un meniu de 12 lei, pe zi, de la Cantina de Ajutor Social a Primăriei, însă în perioada sărbătorilor, alimentele sunt suplimentate faţă de o lună obişnuită din an. Astfel, valoarea unui pachet este de 90 de lei. De meniul special de sărbători vor beneficia și persoanele care se află în adăpostul social al Primăriei, aflat în vecinătatea cantinei.

Pentru a-și primi pachetele de Crăciun, sărmanii orașului Buzău sunt așteptați la Cantina de ajutor social a Primăriei până în data de 24 decembrie.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI