marți, 23 aprilie, 2024

Alimente de la Uniunea Europeană pentru buzoienii nevoiași

Alimente de la Uniunea Europeană pentru buzoienii nevoiași

Facebook
Twitter
Email

Aproximativ 70.000 de buzoieni – şomeri, persoane cu handicap grav şi accentuat, pensionari cu venituri sub 400 de lei şi veterani de război – vor primi şi anul acesta alimente de la Uniunea Europeană. În primă fază, beneficiarii vor primi 17 kilograme de făină, 3 kilograme de zahăr şi 5 litri de ulei

În municipiul Buzău, distribuirea alimentelor va începe de săptămâna viitoare.

Uniunea Europeană oferă mai puţine produse faţă de anul trecut. Vor fi nouă la număr şi dispar orezul, biscuiţii şi fasolea boabe. Apar, în schimb, mierea de albine şi zacuscă. Majoritatea produselor vor ajunge în depozitul Consiliului Judeţean abia luna viitoare.

Contravaloarea ajutoarelor este suportată din bugetul Uniunii Europene şi contribuie la dezvoltarea ţărilor din rezervele cărora sunt luate produsele. Numărul buzoienilor care beneficiază de alimente de la UE se ridică la peste 70 de mii de persoane.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton