miercuri, 24 aprilie, 2024

Ajutor, am un dihor în curte! Mi-e frică să ies din casă

Ajutor, am un dihor în curte! Mi-e frică să ies din casă

Facebook
Twitter
Email

„Ajutor, am un dihor în curte! Mi-e frică să ies din casă”. Așa a sunat mesajul transmis recent jandarmilor buzoieni de către o persoană din zona Râmnicu Sărat, prin numărul unic de urgență, 112. Chiar dacă sesizarea a părut ciudată, oamenii legii au mers la locul indicat și au prins dihorul reclamat.

Chiar și în astfel de situații, când amenințarea o reprezintă un dihor, jandarmii sunt obligați, potrivit procedurilor, să intervină imediat pentru îndepărtarea pericolului.

De-a lungul anilor, la 112 au fost anunțate situații și mai hilare. Un cetățean din municipiul Buzău a sunat la 112 pentru a anunța autoritățile că este deranjat de porcul pe care vecinul de deasupra îl crește în balcon.

Printr-un alt apel de urgență, o femeie reclama faptul că vecina de palier și-a instalat centrală termică în apartment și că îi este frică să mai doarmă de frica unei eventuale explozii.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.