marți, 23 aprilie, 2024

Ajutați Poliția buzoiană să găsească un minor dispărut de la domiciliu!

Ajutați Poliția buzoiană să găsească un minor dispărut de la domiciliu!

Facebook
Twitter
Email

Poliţiştii din Râmnicu Sărat sunt, zilele acestea, în căutarea unui copil care a fugit de acasă, vinerea trecută. Mama băiatului a anunţat dispariţia cu o întârziere de câteva zile motivând că acesta obişnuia să plece de la domiciliu. Minorul căutat de poliţie se numeşte Florin Ionuţ Goleanu. Imediat după primirea sesizării, poliţiştii au început activităţile ce se impun în astfel de cazuri, fiind efectuate căutări pe raza municipiului Rm. Sărat, în zonele frecventate de minor. Totodată, minorul a fost dat în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă cercetările.

Semnalmente: un metru şi treizeci de centimetri înălţime, ochi negri, păr negru tuns scurt, ten măsliniu. 

La momentul plecării de acasă, minorul era îmbrăcat cu un tricou de culoare verde cu guler, pantalon de trening şi era încălţat cu papuci maro.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton