sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Accident grav pe DN 10, în zona localității Ciuta. O persoană a murit iar alta a fost rănită

Accident grav pe DN 10, în zona localității Ciuta. O persoană a murit iar alta a fost rănită

Facebook
Twitter
Email

O persoană a murit iar alta a fost rănită în urma unui accident de circulație produs în jurul orei 11.00, între localitățile Măgura și Ciuta, pe DN 10. La locul accidentului a intervenit un echipaj de descarcerare, pentru scoaterea victimelor din mașinile avariate. Accidentul rutier s-a produs pe DN 10, într-o zonă de pantă ușoară. Pe fondul carosabilului umed, un bărbat din Pătârlagele, în vârstă de 37 de ani, șoferul unui autoturism care venea dinspre Pătârlagele spre Buzău, a pierdut direcția și a pătruns pe sensul opus, acroșând o autoutilitară ce tracta un autoturism, după care a intrat in coliziune cu mașina tractată.

În urma impactului, șoferul autoturismului tractat, un bărbat din Cislău, în vârstă de 59 de ani, a decedat pe loc, în timp ce șoferul care a provocat accidentul a fost rănit grav, el fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Buzău.

Traficul în zonă a fost restricționat aproape două ore, timp în care polițiștii de la Serviciul Rutier Buzău au efectuat cercetările ce se impun în astfel de situații.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton