sâmbătă, 2 decembrie, 2023

A furat bunurile pe care le păzea. Un paznic din Râmnicu Sărat, cercetat de polițiști pentru furt calificat

A furat bunurile pe care le păzea. Un paznic din Râmnicu Sărat, cercetat de polițiști pentru furt calificat

Facebook
Twitter
Email

Un paznic al unei societăți din municipiul Râmnicu Sărat a uitat de sarcinile de serviciu. El și un alt individ au furat material textil în valoare de aproape 25.000 de lei dintr-o magazie. Cei doi suspecți au fost prinși de către polițiști și urmează să fie deferiți justiției. Luni dimineață, administratorul unei firme de confecţii din municipiul Râmnicu Sărat a constatat lipsa a 30 de baloturi de materiale textile dintr-o magazie situată la un punct de lucru al societăţii. Acesta a sunat la Poliție pentru a anunța furtul.

Imediat după primirea sesizării, poliţiştii au început cercetările şi au reuşit la scurt timp identificarea principalilor suspecţi – doi râmniceni în vârstă de 51, respectiv 28 de ani, dintre care primul lucra ca paznic la societatea respectivă. Tot din cercetări, a mai rezultat că furtul a fost comis în seara zilei de 10 iulie, în jurul orei 20.00. Valoarea totală a prejudiciului a fost estimată la 24.600 de lei.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii împotriva celor doi suspecţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi continuă activităţile în vederea recuperării prejudiciului.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.