sâmbătă, 2 decembrie, 2023

11 buzoience vor concura sâmbătă pentru titlul de cea mai frumoasă fată din Buzău

11 buzoience vor concura sâmbătă pentru titlul de cea mai frumoasă fată din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Sâmbătă seara, pe Terasa Atlantis din Parcul Tineretului, 11 buzoience se vor întrece pentru titlul de cea mai frumoasă fată din oraș. Evenimentul va fi prezentat de Vali Bărbulescu. Momente artistice, fete frumoase şi invitaţi surpriză, sâmbătă seară, pe Terasa Atlantis din Parcul Tineretului, acolo unde va avea loc o nouă ediție a Miss Buzău 2013. Evenimentul va începe de la ora 22.00 şi îl va avea ca prezentator, pentru al treilea an consecutiv, pe cunoscutul om de radio Vali Bărbulescu.

Cele 11 concurente vor trebui să treacă cu brio de probele de costum de baie, rochii de seară, ţinuta office. În plus, vor avea şi o probă de „shooting”, în cadrul căreia vor poza în pielea unor personaje şi un interviu în faţa moderatorului Vali Bărbulescu.

 Coroniţa va fi predată urmatoarei Miss Buzău de la Karina Bechir, cea care, anul trecut, a fost aleasă cea mai frumoasă fată din Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.