VIDEO Scene incredibile, în Buzău, cu un aviator beat. A ”zburat” cu mașina într-un indicator după care a vrut să fugă de poliție

Un pilot de 27 de ani, angajat la Unitatea Militară de la Boboc, s-a urcat cu bolidul pe un scuar din apropierea unei treceri de pietoni. Șoferul ar fi încercat să fugă în momentul în care a realizat isprava pe care a făcut-o. Bărbatul are permisul suspendat tot pentru alcool. După ce a fost prins de polițiști, șoferul a devenit agitat și a refuzat să sufle în fiolă.

Tânărul, originar din Brașov, fiul unui general de armată și al unei judecătoare, s-a urcat la volan, alături de un amic. Plimbarea s-a terminat extrem de prost, deoarece, în rondul din nordul orașului, BMW-ul condus de brașovean a ieșit de pe carosabil și s-a oprit pe un scuar din zonă, lovind un stâlp metalic. Șoferul a vrut să fugă însă a fost prins de polițiști care l-au rugat să sufle în fiolă. A fost preluat de un echipaj și transportat la spital, pentru preluarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un prieten care se afla în mașina pilotului a fost și el urcat într-o dubă a Poliției Locale. Bărbatul, în vizibilă stare de ebrietate, a declarat că a consumat alcool înainte de a se urca alături de amicul său în autoturism. Pilotul a rămas fără permisul de conducere în urmă cu câteva luni, atunci când polițiștii l-ar fi depistat băut la volan. El se poate alege acum cu un nou dosar penal pentru distrugere și conducere sub influența băuturilor alcoolice.