joi, 18 aprilie, 2024

Pedro, misterioasa mumie din munții Wyoming

Pedro, misterioasa mumie din munții Wyoming

Facebook
Twitter
Email

În 1932, doi căutători Cecil Mayne si Frank Carr, în timp ce săpau după aur în Munții San Pedro în Wyoming, au dat de o peșteră sigilată pe o firidă în stâncă la 50 de centimetri de la sol.
În speranța de a găsi aur, Mayne și Carr au folosit explozibili pentru a distruge stânca groasă de la intrare.
În loc de aur însă, într-o cameră mică, au găsit o mumie a unui om mic, buy xanax online doar 16.5 centimetri inaltime, cu brațe și picioare maro și piele cutate și încrucișate. Originile sale au rămas un mister.

Pedro, Wyoming mini-mummy reward poster pedromummy1

Poveștile triburilor nativ buy adderall americane fac referire la aceste creaturi, potrivit folclorului local acestea ar putea fi legate de micuța mumie. În poveștile lor există oameni mici, cu puteri magice sau puteri de vindecare.
Există, de asemenea, printre legendele acestor triburi, povești despre „Nimirega“ – „oameni mici“ sau „spirite mici“. Cu mici diferențe, în folklorul nativ americanilor, acești „oameni mici“ sunt https://health-e-child.org/buy-modalert-online/ descriși ca un dușman al lor, care i-au atacat cu săgeți otrăvite.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.