joi, 22 februarie, 2024

Ziua porților deschise, la Teatrul G. Ciprian. Trei mari actori vor sta de vorbă cu buzoienii

Ziua porților deschise, la Teatrul G. Ciprian. Trei mari actori vor sta de vorbă cu buzoienii

Facebook
Twitter
Email

Ziua porţilor deschise, lansare de carte, expoziţie foto şi spectacole de teatru. Așa va marca Teatrul „George Ciprian” aniversarea a 20 de ani de la primul spectacol, „Omul cu mârțoaga”. Mircea Diaconu, Diana Lupescu și Sebastian Papaiani sunt câțiva dintre protagoniștii de acum 20 de ani ai spectacolului, care și-au anunțat vineri prezența la Buzău.

Manifestările vor continua și duminică, atunci când sunt pregătite alte surprize pentru buzoienii iubitori de teatru.

Conducerea și angajații Teatrului „George Ciprian” sărbătoresc, în această săptămână, împlinirea a 20 de ani de la primul spectacol. Cu această ocazie, vineri, teatrul buzoian găzduieşte Ziua Porţilor Deschise.

Vineri, buzoienii au ocazia să stea de vorbă cu câțiva dintre protagoniștii spectacolului „Omul cu mârțoaga”, prima piesă jucată la Teatrul „George Ciprian”. Și-au anunțat prezența, până acum, actorii Mircea Diaconu, Diana Lupescu și Sebastian Papaiani. Sărbătorirea celor 20 de ani de la primul spectacol al Teatrului „George Ciprian” va continua duminică, cu alte surprize pentru buzoieni.

Ziua de duminică se va încheia cu spectacolul „Fii cuminte, Cristofor”, cea mai de succes producție a Teatrului „George Ciprian”.

„Omul cu mârțoaga”, o comedie scrisă de buzoianul George Ciprian, s-a jucat în data de 5 aprilie 1996. Director al Teatrului „George Ciprian” era actorul și dramaturgul Paul Ioachim, buzoian de origine.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.