miercuri, 24 aprilie, 2024

VIDEO Zeci de participanți, la cursurile de olimpism organizate de Academia Olimpică Română, filiala Buzău

VIDEO Zeci de participanți, la cursurile de olimpism organizate de Academia Olimpică Română, filiala Buzău

Facebook
Twitter
Email

În acest weekend, la Sala sporturilor din Buzău a avut loc cea de-a doua sesiune a cursurilor de formare în domeniul olimpismului. Zeci de participanți, majoritatea cadre didactice din Buzău, dar și din alte județe învecinate, s-au înscris la cursurile organizate de Academia Olimpică, Filiala Buzău.

Academia Olimpică Română, filiala Buzău, a demarat, la sfârsitul anului trecut, o nouă ediție a cursurilor de formare în domeniul olimpismului.

La cursuri s-au înscris zeci de participanți, cei mai mulți dintre ei dascăli, care până în iunie 2017 vor avea ocazia să devină specialiști în domeniul olimpismului. La final, cursanții vor primi certificate de absolvire, devenind la rândul lor lectori. În paralel, se defășoară și un curs de perfecționare pentru lectorii care au absolvit anul trecut aceste cursuri.

Cursurile au început în noiembrie 2016 și vor dura până în iunie 2017, atunci când cursanții vor avea ocazia să învețe totul în materie de olimpism, de la aparația Jocurilor Olimpice, în Grecia Antică, până în zilele noastre.

La finalul acestei ediții, în vară, participanţii vor primi certificate de absolvire din partea Comitetului Olimpic Sportiv Român, a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Buzău şi a Academiei Olimpice Române. In paralel cu acest curs de formare, se desfașoară și prima ediție a cursului de perfectionare lectori în domeniul olimpismului.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.