luni, 26 februarie, 2024

VIDEO Moşul le-a adus în dar piticilor din comuna Săgeata o grădiniţă nouă

VIDEO Moşul le-a adus în dar piticilor din comuna Săgeata o grădiniţă nouă

Facebook
Twitter
Email

Primarul Sorin Tănase a inaugurat la finele acestei săptămâni, în prezența educatoarelor, o nouă grădiniță destinată copiilor din comuna Săgeata. La festivitățile de deschidere au participat, alături de copii, părinți, bunici și reprezentanți ai parohiei din localitate, care au organizat o o slujbă de sfinţire a clădirii. Grădinița, cu o suprafață de aproape 400 de metri pătrați ,construită pe un singur nivel, este izolată termic și dotată la cele moderne standarde.

Clădirea cuprinde trei săli de activități, două grupuri sanitare pentru copii şi unul pentru personal, vestiare, o centrală termică pe lemne şi un birou pentru educatori și directori. „Am făcut eforturi susţinute în ultimele 18 luni pentru ca micuţii din localitatea noastră să poată avea un spaţiu dotat la cele mai moderne standarde. Mi-am dorit să nu existe nicio diferenţă între dotările noastre şi cele de la oraş. Vreau să le oferim copiilor noştri cele mai bune condiţii pentru a putea învăţa ”, a declarat Sorin Tănase, primarul localităţii Săgeata, în discursul de deschidere a unităţii de învăţământ.

La finalul ceremoniei, piticii de la gradiniţă au susţinut un spectacol dedicat sfintelor sărbători de Crăciun. Apoi, micuţii au fost vizitaţi de către Moş Crăciun, care a fost foarte generos, le-a oferit în dar, din partea Primăriei şi Consiliului Local, sacoşe cu dulciuri şi jucării.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.